Reactia anti-semita fara precedent a dlui Ion Coja impotriva campaniei FACIAS

FACIAS condamna reactia de o agresivitate anti-semita fara precedent a dlui Ion Coja in urma campaniei publice prin care organizatia noastra a solicitat, in baza legislatiei in vigoare, inchiderea unor site-uri de promovare a Holocaustului si a liderilor nazisti. Ca reactie la campania noastra, Ion Coja a adresat o serie de amenintari presedintelui FACIAS, Ovidiu Alexandru Raetchi, si a agresat in mod direct memoria victimelor Holocaustului.
Iata mesajul integral al lui Ion Coja – mesaj pe care il publicam pentru a ilustra insasi esenta demersului nostru:
Catre Ovidiu Alexandru Raetchi
“E pentru prima oara cand pe Internet bag in pizda ma-sii pe cineva!…
Te bag in pizda mamei dumitale „in modul cel mai profund liberal”, agramatule! Semidoctule! M-ai facut sa-mi ies din fire, semi-ispravitule! Cine ti-a dat voie sa-mi adresezi vreun cuvint, derbedeule?! Semi-semitule!
Pacat ca esti evreu! Altminteri te-as fi empatizat cu câteva suturi in cur, avortonule! Evrei imbecili n-am mai intâlnit de ceva vreme si intrasem la banuieli, ca v-au eutanasiat pe toti, ca pe jigodii!… Vad ca ai scapat! Sa nu-mi mai iesi in cale ca nici nu stii ce gheseft nemaivisat o sa ai de pe urma „initiativelor” tale, potaie! Mars de-aicia! Huo! La oase, nemâncatule! Nenorocitule! Îti fut libertatea ma-tii de exprimare daca mai iesi in public cu alta mizerie, iar daca imi mai trimiti vreun Email, vreun semn ca mai existi, iti vâr semnul pe gât si ti-l scot pe partea cealalta!… Nemernicule!
…M-ai facut sa fiu vulgar si grosolan cum n-am mai fost cu nimeni vreodata! Nu credeam c-o sa vorbesc vreodata in acesti termeni cu o fiinta umana! Neom ce esti! Nici animal nu-mi vine sa-ti spun! Nimicule! Sa nu ma faci sa fac cu tine si alte lucruri nefacute pâna acum! M-am saturat de imbecili ca tine, macar ca tu-i intreci pe toti! Ceea ce nu-ti pot trece cu vederea! Îti recunosc acest merit! Desi intre tine si Katz, chiar nu stiu cui mai intâi i-as da un sut si un pumn dupa ceafa! Ia-te de mâna cu nemernicul de Katz si feriti-va din calea mea!
Eram convins ca nu mai poate exista in România si in lume un nenorocit cu care Katz sa faca pereche! M-am inselat, iar pentru asta ai nu numai dispretul meu, ci si furia mea! Cine dracul te-a pus sa existi?!… Sa existati?! Nimicuri ce sunteti! Pazea ca se revarsa paharul tolerantei noastre!…”
Ion Coja