Noi locatii in care se poate semna pentru revizuirea Constitutiei

Peste 45.000 de semnaturi din 20 de judete ale tarii au fost stranse pana acum in cadrul campaniei de revizuire a Constitutiei prin initiativa legislativa cetateneasca, demarata de Comitetul de initiativa legislativa cetateneasca.

Cetatenii din toate zonele tarii si-au exprimat acordul cu privire la cele trei propuneri de revizuire a Constitutiei. Modificarile se refera la: suspendarea presedintelui prin votul a 1 milion de cetateni, dublarea limitelor pedepselor pentru cei care ocupa o functie publica si comit infractiuni si introducerea pedepsei pe viata pentru cei care savarsesc infractiuni deosebit de grave, precum act sexual cu un minor, omor deosebit de grav sau trafic cu stupefiante.

In urmatoarea saptamana, noi puncte in care cetatenii vor putea semna pentru schimbarea Constitutiei se vor deschide in: Craiova, Slatina, Pitesti, Ploiesti, Targoviste si Alexandria. Ele se vor adauga celor peste 30 de locatii omologate. Lista locatiilor in care se poate deja semna legitim pentru schimbarea Constitutiei poate fi consultata aici