Forumul „Pactul pentru prosperitate”

COMUNICAT DE PRESĂ

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului

organizează pe 10 decembrie forumul “Pactul pentru prosperitate”

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului va organiza joi, 10 decembrie, ora 12:30, la Palatul Parlamentului, forumul „Pactul pentru Prosperitate”.

Prin dezbaterea pe care o propunem încercăm să analizăm cauzele care fac ca, în România, sărăcia să reprezinte un flagel care afectează o parte considerabilă a populaţiei şi în acelaşi timp să identificăm posibile soluții de combatere a acestei situații.

pactul_prosperitate

FACIAS, pe această cale, lansează nu doar un necesar semnal de alarmă, dar îşi exprimă dorinţa de a participa la identificarea de soluţii care să ajute atât la combaterea sărăciei, cât şi la promovarea educaţiei, ca motoare ale dezvoltării şi bunăstării.

Considerăm că dialogul dintre partenerii sociali şi civici, pe de o parte, şi instituţiile statului sau forţele politice, pe de altă parte, este esenţial pentru ideintificarea şi implementarea unor soluţii viabile.

La eveniment vor participa reprezentanti ai autorităților administrației publice locale, parlamentari, oameni politici, jurnaliști dar și societatea civilă.

 

Biroul de presă

FACIAS

1 thought on “Forumul „Pactul pentru prosperitate”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *