FACIAS lanseaza un program gratuit pentru bugetarii disponibilizati

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a initiat un program de consiliere si reprezentare juridica pentru bugetarii disponibilizati de catre actualul Executiv.

In cadrul programului lansat de FACIAS, salariatii din sistemul bugetar disponibilizati in urma masurilor impuse de Guvernul Boc beneficiaza gratuit de asistenta si informare juridica asupra drepturilor pe care le detin si asupra mijloacelor de actiune impotriva concedierilor abuzive.

Totodata, FACIAS anunta reprezentarea gratuita in instanta a tuturor celor disponibilizatilor pe criterii politice, ca urmare a deciziei cabinetului Boc de restructurare a sectorului bugetar.

Astfel, prin aceasta noua actiune juridica de aparare a drepturilor cetatenilor afectati de masurile economice adoptate de actualul Guvern, FACIAS va informa cetatenii asupra drepturilor pe care le au ca angajati ai statului si, acolo unde este cazul, va demara actiuni in instanta pentru blocarea concedierilor ilegale, pe criterii politice.

Numarul de telefon alocat de FACIAS pentru acest program de consiliere si reprezentare juridica este (021).460.20.63