FACIAS CHEAMA IN INSTANTA TVR SI CERE SUSPENDAREA TAXEI TV PANA LA APLICAREA LEGII IN CAZUL PENSIONAREI ”NESIMTITE” RODICA CULCER

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului constata ca legile Guvernului Boc, care s-au aplicat fara masura si nuante in cazul unor personalitati exceptionale ale culturii nationale (mari artisti goniti de pe scena, mari profesori eliminati de la catedra, militari de cariera trimisi acasa) devin neputincioase in cazul Rodicai Culcer.

Pensionara Rodica Culcer depaseste orice norma legala a supravietuirii in functie. Pretul este evident pentru orice privitor al televiziunii subventionate de fiecare roman: un partizanat politic fara precedent dupa 1989, partizanat care pare a conditiona fiecare zi de cramponare in functie a doamnei Rodica Culcer.

Constatand ilegalitatea si sfidarea morala in care se afla conducerea TVR, FACIAS va deschide maine o actiune in instanta, prin care cere:

–      Constatarea incetarii de drept a raporturilor de munca ale doamnei Rodica Culcer cu TVR, conform legilor Romaniei, aplicabile pentru orice cetatean egal in fata legii;

–       Aplicarea masurii;

–       Suspendarea platii taxei radio-TV pana la aplicarea masurii si intrarea TVR in legalitate.