Dezbatere: Probleme si solutii in cazul restantierilor unitatilor bancare

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului va organiza luni, 9 aprilie 2012, incepand cu ora 11.00 la Clubul Parlamentarilor “Ion Ratiu” din incinta Palatului Parlamentului dezbaterea cu tema: “Probleme si solutii in cazul restantierilor unitatilor bancare”.

In cadrul intalnirii va fi dezbatuta necesitatea luarii unor masuri de urgenta care sa vizeze acordarea unui regim special in contextul crizei, precum esalonarea ratelor, acordarea unor termene de gratie sau eliminarea penalitatilor si a dobanzilor, pentru romanii care au acumulat intarzieri la plata creditelor din cauze obiective, in urma concedierilor colective sau a reducerii semnificative a salariilor bugetarilor.

La discutii au fost invitati sa participe reprezentanti ai Ministerului de Finante, Bancii Nationale a Romaniei, Asociatiei Romane a Bancilor, Asociatiei Clientilor Bancilor din Romania si ai societatilor insarcinate cu recuperarea datoriilor. Printre cei care au confirmat prezenta la eveniment se afla: analistul economic Ilie Serbanescu, liderul sindical Vasile Marica, avocatul Paula Iacob si senatorul Dan Sova. De la intalnire nu vor lipsi nu vor lipsi nici cetateni direct implicati, bugetari afectati de legile austeritatii din 2010.

Accesul in Palatul Parlamentului se va face incepand cu ora 10:00, pe la intrarea A3S2.

Pentru acreditari, va rugam sa ne contacti la tel. 021.335.45.05.