Administrația Prezidențială a răspuns apelului FACIAS

FACIAS a sesizat, printr-o scrisoare oficială autoritățile și organizațiile reprezentative ale societății civile cu privire la necesitatea coagulării forțelor democratice în scopul limitării abuzurilor de orice fel și, în special, a abuzurilor care provin din partea celor care dețin puterea.

Administrația Prezidențială a răspuns:

”Vă informăm că solicitarea dumneavoastră, primită pe adresa Administrației Prezidențiale, a fost transmisă domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României.

Salutăm preocuparea dumneavoastră pentru apărarea drepturilor cetățenilor români. Președintele României și-a manifestat, în repetate rânduri, întreaga susținere pentru continuarea luptei anticorupție și consolidaera statului de drept, veghind, totodată, la respectarea Constituției

Vă mulțumim pentru invitația la conferința internațională organizată de FACIAS la finalul lunii septembrie 2017. În momentul de față, în absența comunicării unei date clar stabilite, nu putem spune dacă agenda Președintelui României va permite participarea la evenimentul dumneavoastră.

Vă transmitem cele mai bune gânduri și vă urăm mult succes în activitatea dumneavoastră.

Vă asigurăm de deosebita noastră considerație.”

RĂSPUNSUL PRIMIT

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *